Džiaugiames, kad esame ne vienintelė krikščioniška mokykla tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje ir turime galimybę bendradarbiauti su kitomis krikščioniško ugdymo įstaigomis.

Lapkričio 15 d. mūsų mokykloje lankėsi svečiai iš Klaipėdos Vaivorykštės tako mokyklos. Susitikimo metu mūsų mokyklos Mokinių Tarybos nariai aprodė mokyklos patalpas ir prie vaišių stalo mokiniai dalinosi savo patirtimi, kūrė bendradarbiavimo planus.

Lapkričio 29 – gruodžio 1 dienomis Vilniaus krikščionių gimnazijoje svečiavosi Erasmus+ mokyklų partnerysčių projekto koordinatorės Sara (August-Hermann-Francke-Schule Detmold) ir Akke (Van Lodenstein College Amersfoort). Viešnios kartu su Rasa, projekto koordinatore Vilniaus Krikščionių gimnazijoje, aptarė vykusius ir būsimus mokinių mainus, susitiko su mokyklos admininstracija, darbuotojais, mokiniais, turėjo galimybę susipažinti su unikalia M.K. Čiurlionio kūryba virtualios realybės filme „Angelų takais”.

Gruodžio 3 d. Vilniaus krikščionių gimnazijos direktorė Jūratė Bernotienė pasveikino Klaipėdos „Vaivorykštės tako” gimnazijos direktorę Džiuljetą Gečienę su mokyklos 25-erių metų sukaktimi. Tai buvo galimybė kartu pasidžiaugti krikščionišku švietimu, 25-eriais Viešpaties ištikimybės metais.

Gruodžio 8 d. mokykloje vyko susitikimas su Vaivorykštės tako mokyklų direktoriais ir svečiais iš Ukrainos. Buvo aptartos bendradarbiavimo galimybės. Svarstomos galimybės organizuoti krikščioniško ugdymo integravimo mokymus Lietuvoje.

Džiugu, kad galime palaikyti draugystę su krikščioniškomis mokyklomis tiek Lietuvoje, tiek užsienyje ir viliames, kad šios užsimezgusios draugystės tik stiprės ir galėsime kelti krikščioniško švietimo lygį.