Gegužės 28 d. įvyko jau tradicija tapęs mokyklos bendruomenės pėsčiųjų žygis!

Šį kartą jis buvo išskirtinai šeimyniškas, nes įveikėme 6 km – nuo mokyklos iki Karoliniškėse esančio kaklaraiščių tilto ir atgal – su pačiais mažiausiais vaikais dar pūpsančiais vėžimuose ir nešyklėse, o dalyvių kiekis siekė net 60 žmonių! Buvo daug klegesio ir bendravimo siekiant susipažinti su dar nepažįstamais žmonėmis ir išsiaiškinti jų mėgstamiausią patiekalą, linkint vieni kitiems gražiausių dalykų iš savo pirmos vardo raidės. Buvo taip smagu, kad nei lietus, nei kruša nenumušė žygeivių ūpo, o dar ryžtingiau žengėme per miško takelius ir labiau mėgavomės protarpiais išlendančia ir savo spinduliais sušildančia saule. 

Grįžus į mokyklą laukė didis apdovanojimas – 9 klasės moksleivių ir technologijų mokytojos Aušros paruoštas vaišių stalas. Buvo ir dešrelių, ir šaltibarščių, ir saldžiųjų zefyrų… Tikras gardumėlis!

Nuoširdžiausias ir didžiausias AČIŪ žygio organizatorei, mokyklos moksleivių mamai ir energijos nestokojančiai Olgai, kuri ir inicijavo šios tradicijos tąsą. Taip pat dėkojame visiems dalyvavusiems, žygiavusiems, neišsigandusiems permainingo oro, ruošusiems vaišių stalą, prisidėjusiems prie renginio organizavimo.

O už visą turimą bendrystę, įvykusią saugią ir nuotaikingą kelionę šlovė tekyla mūsų Viešpačiui!