Apie Žemės dieną mūsų mokykloje

Kovo 20 d. mokykloje pertraukų metu vyko Pasaulinės Žemės dienos minėjimas. Padedant geografijos mokytojai 6 klasės mokiniai trumpai pristatė Pasaulinę Žemės dieną, o 7 klasės mokiniai, padedami biologijos mokytojo, parengė stendą apie pavasario požymius. Mažiausieji mokyklos mokiniai taip pat prisidėjo prie Žemės dienos minėjimo parengdami parodą iš antrinių žaliavų.
Pertraukų metu mokiniams buvo rodomi filmukai apie gamtos puoselėjimą ir atliekų rūšiavimo svarbą. Taip pat po filmukų peržiūros vyko viktorina, kurios metu mokiniai atsakinėjo į klausimus, sudarytus pagal filmukų medžiagą.

Kovo 20 d. buvo ypatinga tuo, kad baigėsi akcija ,,RENKAM“. Norime labai padėkoti visiems tėveliams, kurie aktyviai vežė elektronines atliekas, jų mokykla surinko apie 0,5 tonos. Aktyviausi akcijos dalyviai buvo 6 klasės mokiniai, jie atvežė apie 300 kg elektroninių atliekų, ne mažiau aktyvūs buvo PU ir 1 klasės mokiniai. Nugalėtojai buvo apdovanoti mokyklos virėjos kepta pica, kurią pasigardžiuodami suvalgė.

Parengė fizikos mokytoja Jolanta Snežko