Kartu su Mokslo metų pradžios švente rugsėjo 2-ąją buvo paminėtas ir Vilniaus krikščionių mokyklos 20 metų jubiliejus. Šventėje skambėjo mokyklos mokinių ir mokytojų paruoštos giesmės, akys gėrėjosi mokinių šokiais. Apie mokyklos nueitą kelią dalijosi ir sveikinimo žodžius tarė mokyklos steigėjas, bendrijos „Tikėjimo žodis“ vyr. pastorius dr. Giedrius Saulytis, mokyklos direktoriai – dr. Deimantas Karvelis, Ričardas Pagojus, Jūratė Bernotienė, Valdas Statulevičius, sveikinimo žodį atsiuntė Virginija Didžiapetrytė; Kauno Tikėjimo žodžio bažnyčios pastorius Gabrielius Lukošius. Sveikinimo žodį tarė tėvelis Gintautas Miežonis ir buvęs mokinys Marius Narbutas.
Nepamiršti buvo ir ilgiausiai mokykloje dirbantys mokytojai: direktoriaus pavaduotoja Jolanta Genytė, pradinių klasių ir dailės mokytoja Giedrė Vėžytė, pradinių klasių mokytoja Sigutė Jonaitienė, šokių mokytoja Aida Maksvytytė.

Šventę vainikavo jau tradicija tapęs mokytojų spektaklis, šįkart –„Tortas“, po kurio visi buvo pakviesti bendrai nuotraukai ir vaišėms bei bendravimui ragaujant gimtadieninio mokyklos torto.

[nggallery id=56]